Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Самостійної роботи



1 Складові самостійного вивчення дисципліни

1.1. Лекції. Згідно з планом заочного навчання з даної дисципліни передбачено лекції, які можуть бути установчими, які читають в період до початку вивчення дисципліни, або обзорними, які читають перед заліком з дисципліни, висвітлюючи найбільш складний матеріал курсу.

1.2. Самостійне освоєння теоретичного курсу дисципліни. Вивчення курсу рекомендовано вести послідовно за темами. Ознайомівшись зі змістом теми, особливостями розташування матеріалу в підручнику, необхідно приступити до першого читання, при цьому треба отримати загальне уявлення про питання, які розглядаються. Після цього детально вивчають матеріал, усвоюючи постановки задач і теоретичних положень, уважному розбору і аналізу практичних прикладів. Потім скласти конспект.

1.3. Виконання контрольної роботи. В процесі курсу студент виконує контрольну роботу, метою якої є активізація самостійної роботи, надбання навичок розрахунків, закріплення знань та самсоконтроль вивченого курсу. Перед розв'язанням задачі необхідно відповісти на запитання самоконтролю знань, включаючи і запитання з попередніх тем, до яких не надаються задачі до розв'язання.

1.4. Консультації. Якщо при вивченні курсу або виконанні контрольної роботи виникають ускладнення, студенту необхідно звернутися за консультацією дло викладача, який веде даний курс.

1.5. Контроль знань. Після перевірки контрольної роботи викладачем, у разі зауважень, студент повинен розв’язати заново неправильно виконані завдання у тому самому зошиті і повторно подати його на перевірку. Після позитивної оцінки викладача робота підлягає захисту на заліку в період екзаменаційної сесії і являється базовою оувнкою при заліку. Потім студент повинен відповісти на запитання викладача із розділу контрольних запитань для з'ясування остаточної оцінки для заліку.

2 Оформлення контрольної роботи

2.1. Студент повинен самостійно розв’язати індивідуальні домашні завдання свого варіанта, який відповідає останній цифрі номеру звлікової книжки студента.

2.2. Розв’язання задач із поясненнями подати у шкільному зошиті (або на аркушах формату А4), на обкладинці якого написати назву дисципліни, прізвище студента, його ім'я та ім'я по батькові; назву спеціальності, курс, номер групи; номер варіанта.

2.3. Кожне завдання необхідно позначати його номером та методичними вказівками.

2.4. Умову завдання треба повністю переписати.

3 Алгоритм виконання контрольної роботи

3.1. Необхідно детально розглянути необхідний теоретичний матеріал за власним конспектом лекцій або навчальною літературою, зосередивши увагу на нових термінах і значеннях символів.

3.2. Відповісти на запитання для самоперевірки, не користуючись підручниками.

3.3. Умови завдання читати так, щоб їх можна було розповісти гіпотетичному слухачу, чітко розмежувавши при цьому вихідні дані і величини, які необхідно обчислити.

3.4. Записати послідовність обчислювання величин і формули, за якими вони обчислюються.

3.5. Виконати розрахунки за наданими умовами і надати відповідь з одиницями виміру, якщо вони є.

3.6. У разі ускладнень з розв’язанням завдань необхідно ще раз звернутися до теорії

3.7. У випадку якісної теоретичної підготовки, але зіткнення з завданням, що викликає нездоланні труднощі, необхідно звернутися до розв´язків аналогічних задач у літературі або за консультацією до викладача.

Завдання для індивідуальної роботи студента





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 167 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...