Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Дрогобич



Василь Лопушанський

Оксана Бродська

Мирослава Демберецька

Німецька мова

для студентів V курсу

спеціальності “Мова і література (англійська)”

Дрогобич


УДК

ББК

Н

Рекомендовано до друку вченою радою Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка

(протокол № _____ від ______________ 2015 р.)

Рецензенти:

Максимчук Богдан Васильович, кандидат філологічних наук, професор, завідувач кафедри німецької філології Львівського національного університету імені Івана Франка;

Лопушанський Ярослав Михайлович, кандидат філологічних наук, доцент кафедри германських мов та перекладознавства Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

  Н Лопушанський В.М., Бродська О.О., Демберецька М.П. Німецька мова.Навчально-методичний посібник для студентів V курсу спеціальності “Мова і література (англійська)”. – Дрогобич: Редакційно-видавничий відділ Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, 2015. – 254 с.

Посібник містить тексти та завдання за темами курсу “Практичний курс німецької мови” та призначений для проведення практичних занять із цієї дисципліни на 5 курсі. Комплекси комунікативних вправ і завдань укладено за ступенем складності: від вправ на підстановку, трансформацію до вправ на переклад та вправ творчого характеру, які вимагають від студента активної мислиннєвої діяльності, застосування набутих знань в нестандартних комунікативних ситуаціях.

Рекомендовано студентам вищих навчальних закладів, які вивчають німецьку мову як другу спеціальність.

Бібліографія 14 назв.

ISBN ББК

© Лопушанський В.М., Бродська О.О., 2014

© Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, 2014






Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 821 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...