Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Творчої діяльності. Для перевірки гіпотези:підвищення мотиваційної культури керівника навчального закладу зумовлює підвищення рівня мотивації педагогів до творчої діяльності нами



Для перевірки гіпотези: підвищення мотиваційної культури керівника навчального закладу зумовлює підвищення рівня мотивації педагогів до творчої діяльності нами було визначено: склад відповідальних та вчителів; організовані засідання творчої ініціативної групи з аналізу комплексно-цільової програми на різних етапах її впровадження та підсумкових результатів.

Вчителі школи були ознайомлені з планом роботи, анкетами визначення творчості, забезпечені необхідними методичними матеріалами.

Було створено ініціативну групу, яка вивчала питання готовності вчителів до творчо-пошукової діяльності та систему мотивації вчителів та адміністрації. До складу цієї групи увійшло 5 осіб: керівник творчої групи – психолог Журавльова Л.І., заступник директора з виховної роботи Погосян Л.Б., педагог-організатор Момот Т.В., вчитель музики Іщук О.О., бібліотекар Мелашич Н.В., також здійснено пошук літератури, відповідних анкет, тестів. Члени цієї групи були залучені до більш глибокого вивчення цієї проблеми. Анкети вибрано оптимально для вивчення цього питання.

Також в цьому розділі представлені анкети та аналіз оцінки творчої діяльності вчителів та адміністрації школи №134.

Достовірна оцінка творчої діяльності вчителя можлива тільки на основі комплексного вивчення особистості й ефективності діяльності головного суб’єкта цього процесу – педагога. З цією метою з наукової літератури ми відібрали ряд методик та їх удосконалили під особливості педагогічного колективу.

Перший блок методик спрямований на виявлення поінформованості про інновації, на визначення відношення до нововведення. З цією ціллю проводиться інтерв’ю або відповідають на питання анкети, підкреслюючи, з ініціаторами нововведення. У інтерв’ю включаються такі питання.





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 420 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...