Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Аналіз документів і продуктів діяльності



Робота з документами – це важлива, відповідальна й трудомістка частина діяльності приймальної комісії, в процесі якої складається попереднє уявлення про абітурієнта. Аналіз документів особової справи дозволяє отримати інформацію про біографічні дані, моральні та індивідуально-психологічні якості, загальноосвітню підготовку абітурієнта.

При недостатній інформації або при виникненні певних питань під час вивчення документів абітурієнта, робляться запити в державні органи, освітні заклади, місця попередньої праці. Безумовно, найціннішу інформацію надають батьки абітурієнта.

Аналіз продуктів діяльності. За результатами діяльності можна робити діагнози й прогнози стосовно психіки та психічних процесів студента, розвитку його особистості, його взаємин з одногрупниками і викладачами (майстрами виробничого навчання).

До таких результатів належать, наприклад, виконані практичні роботи (особливо творчого характеру), твори, в яких він висловлює ставлення до самого себе та інших, до моральних норм і цінностей, його думки про майбутнє; продукти трудової діяльності, за якими можна аналізувати рівень його кваліфікації і талант; результати виконаних практичних завдань за окремими навчальними дисциплінами.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 581 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...