Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ресурси Інтернет. Электронный учебник. Приклади інтегрування за таблицею інтегралів, підведенням під знак диференціала



Электронный учебник. Приклади інтегрування за таблицею інтегралів, підведенням під знак диференціала, заміною змінної, частинами, раціональних дробів, тригонометричних функцій.

Mathprofi.ru.Приклади безпосереднього интегрування за таблицею інтегралів, заміною змінної, частинами, раціональних дробів, тригонометричних та ірраціональних функцій, складні приклади.

IntegraloFF.net. Приклади безпосереднього интегрування, підведенням під знак диференціала, підстановкою, частинами, інтеграли з квадратним тричленом, интегрування тригонометричних функцій, а також 120 прикладів інтегралів.

Империя Чисел. Калькулятор Интегралов обчислює невизначений інтеграл від функції по заданій змінній.

Математика, решение онлайн. Приклади заміни змінної та интегрування частинами.

Лучшие ученики. Обчислює невизначений інтеграл від функції по заданій змінній (відсилає до WolframAlpha, де можна отримати детальні пояснення одержаного розв’язку (Show steps) на англ. мові!).

MathSerfer. Більшість опцій на цьому сайті надаються на платній основі. Обчислення невизначеного інтеграла від функції по заданій змінній.

Semestr(RU). Обчислює невизначений інтеграл (відсилає до WolframAlpha, де можна отримати детальні пояснення одержаного розв’язку на англ. мові!).

Прикладная математика. Таблиці інтегралів від раціональних та ірраціональних функцій, що містять експоненту, логарифми, тригонометричні, обернені тригонометричні або гіперболічні функції, рекуррентні формули та інтеграли, що «не беруться».

Wolfram|Alpha по-русски. Калькулятор интегралов в Wolfram|Alpha і Неопределенный интеграл в Wolfram|Alpha.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 346 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...