Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Рольова гра



Мета гри: тренувати форми привітання та представлення себе.

Зміст гри: кожний учень одержує картку з особистою інформацією. Він розповідає про себе і знайомиться з іншими дітьми, ставлячи їм запитання.

Гра з м’ячем

Мета гри: тренувати у вживанні фрази “What is your name?”

Зміст гри: учні стають у коло. Вчитель кидає якомусь учневі м’яч і запитує його “What is your name?” Учень відповідає “My name is …”, кидає м’яч іншому учню і питає його “What is your name?”

Скільки тобі років?

Мета гри: повторити числівники та фрази про вік.

Зміст гри: учень обирає собі вік від 2 до 15. Інший учень повинен вгадати його вік.

Зразок діалогу:

P1: Are you ten?

P2: No, I’m not. Cold.

P1: Are you fifteen?

P2: No, I’m not. Cold.

P1: Are you twelve?

P2: Yes, I am.

Котра година?

Мета гри: повторити числівники та фрази часу.

Зміст гри: учні сідають у коло. Один з них бере годинник, повертає стрілки годинника й питає учня справа від себе про час. Той повинен відповісти всього за 5 секунд. Учень, який неправильно назвав час, вибуває з гри. Перед проведенням гри слід повторити фрази часу.

Пам'ять

Мета гри: повторити та потренувати у вживанні активної лексики.

Зміст гри: учні дивляться протягом декількох секунд на малюнки із зображенням предметів і намагаються запам’ятати їх розташування. Потім вчитель перевертає малюнки, а учні називають слова у правильному порядку. Виграє той учень, який правильно розташує всі малюнки. Починати треба з 5 малюнків, поступово збільшуючи їх кількість.

Гра в сніжки

Мета гри: повторити та потренувати у вживанні активної лексики

Зміст гри: гра проводиться в режимі T → P1 → P2 → P3… Завдання – назвати слова, що стосуються теми “Animals”. Учень повинен повторити всі слова, сказані попереду, і додати своє. Учень, який забув слово, вибуває з гри.

Наприклад:

T: I have a cat.

P1: I have a cat and a dog.

P2: I have a cat, a dog and a parrot.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 277 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...