Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кольори. Мета гри:повторення кольорів



Мета гри: повторення кольорів.

Зміст гри: діти стають в коло. Вчитель дає їм сумку з різнокольоровими предметами. Під музику учні передають її по колу. Як тільки музика припиняє грати, той учень, в якого в руках сумка, дістає предмет, називає його та його колір. It’s a book. It’s blue. Учень кладе предмет назад у сумку і гра триває.

Мета гри: повторення кольорів.

Зміст гри: Перед грою вчитель розучує з учнями віршик:

I see something yellow, yellow, yellow.

I see something yellow.

Guess what it can be!

Він пояснює учням, що замість слова “yellow” можна вжити будь-яке інше слово, яке б означало колір. Учитель повторює з учнями всі назви кольорів, які вони вивчили. Потім кладе на стіл декілька малюнків і предметів різних кольорів. Учні по черзі підходять до столу і повторюють віршик, замінюючи в ньому назву кольору і показуючи класу малюнок, виконаний у цьому кольорі. Учень, який робить це правильно, отримує бал.

Назви колір і предмет

Мета гри: повторення назв кольорів; засвоєння вимови словосполучень: колір предмета – його назва.

Зміст гри: учні стають у коло. Один з них кидає кому-небудь м’яч або м’яку іграшку і називає колір. Учень, який спіймав м’яч, називає сполучення: колір предмета – предмет (a red flower) і кидає м’яч іншому учневі, називаючи другий колір, і т.д. Учень, який не може назвати зазначеного сполучення, вибуває з гри або віддає фант. У кінці гри учні виконують завдання по фантах.

Їжа

Мета гри: повторення назв їжі.

Зміст гри: вчитель готує два комплекти однакових карток з написами або зображеннями їжі. Один комплект він роздає учням. Вчитель називає предмет і показує картку. Учень, що має таку саму картку, повинен швидко встати. Якщо вчитель називає цей предмет удруге, учень має сісти.

Цю гру можна проводити на картках із зображенням одягу, меблів тощо.

Одяг

Мета гри: повторення назв одягу.

Зміст гри: учні грають в парах. Вони вирішують, як одягнути своїх ляльок. Один учень вказує на предмет одягу і запитує What’s this? Відповідь It’s a… Учень бере одяг і прикріплює до ляльки. Пари можуть описувати одяг ляльки перед класом.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 377 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...