Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Схем В. 4. Табличний варіант аналізу відвіданого уроку



Тип навчального закладу навчального заняття    
п/п Структура уроку Час Цільові, завдання та зміст навчального матеріалу Наочність, ТЗН, роздавальний дидактичний матеріал Методи навчання Доцільність дій студента- практиканта та учнів на кожному етапі
             

Тема і мета уроку переносяться з конспекту студента-практиканта в таблицю до початку заняття, щодо допоможе більш свідомому здійсненню аналізу уроку.

Подана схема дидактичного аналізу заповнюється послідовно під час уроку. У графі 2 фіксуються структурні етапи уроку. Напроти кожного етапу уроку в графі 3 записується час, який був використаний. У графі 4 фіксуються цільові завдання, які повідомляє вчитель учням. Під кожне цільове завдання «підводиться» зміст, що повідомляється учням, або запитання, план бесіди, розповіді чи самостійної роботи з книгою тощо. Тут також фіксуються наявність контрольних завдань, тестів, задач, результативність їх використання. В такий спосіб фіксуються результати спостережень за діяльністю вчителя й учнів на всіх етапах уроку. В графі 5 записується використана вчителем наочність: назви ТЗН, таблиць, схем, діаграм. До графи 6 заносяться назви застосованих методів навчання. У графі 7 роблять висновки про доцільність дій студента-практиканта й учнів на кожному етапі.

Методист ____________________

Підпис

Учитель _______________________

Підпис





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 374 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...