Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Приймання верстата у ремонт



Верстат, направлений на капітальний ремонт, повинен бути очищений від бруду і стружки, мастила і МОР (мастильно-охолоджувальна рідина) злиті з баків та відстійників. Якщо для капітального ремонту не передбачено зняття верстата з фундаменту, то місце навколо нього повинно бути звільнене від дета­лей, заготовок і ретельно прибране.

Відповідальність за підготовку верстата до ремонту покладено на началь­ника цеху або старшого майстра.

Якщо ремонт верстата передбачено в РМЦ, то його знімають з фундамен­ту і транспортують до місця ремонту

При передачі верстата у капітальний ремонт до нього прикладається така технічна документація:

- технічний паспорт заводу-виробника;

- інструкція з експлуатації;

- заводський паспорт прийомки заводу виробника;

- акт технічного огляду перед ремонтом;

- відомість комплекту деталей і складальних одиниць, що направляються у ремонт разом з верстатом.

Ремонт універсальних засобів до верстатів, (патронів, планшайб, люне­тів, ділильних головок, оправок та ін.) не входить до обсягу ремонтних робіт верстата.

Перед відправленням верстату до ремонта він повинен бути оглянутий для визначення загального стану і комплектності. Виготовлення відсутніх дета­лей для верстата здійснюється за додаткову плату.

Якщо у зданого до ремонту верстата відсутні корпусні (базові) деталі або він має значні пошкодження - наскрізні тріщини, виламані стінки та ін,- то та­кий верстат може бути не прийнятий до ремонту.

У таких випадках складається акт на списання верстата, проте в окремих випадках можливий ремонт за умови додаткової оплати.





Дата публикования: 2015-02-17; Прочитано: 632 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...