Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мета і задачі предмета



Зміст

Вступ З

Тема 1 Організація ремонтних служб підприємства 5

Тема 2 Зміст типових ремонтних робіт 14

Тема 3 Несправності обладнання і шляхи підвищення довговічності обладнання 33

Тема 4 Способи відновлення і підвищення довговічності

Деталей 43

Тема 5 Ремонт деталей і нерухомих сполук та трубопроводів 99

Тема 6 Ремонт базових і корпусних деталей верстатів 125

Тема 7 Ремонт гідравлічного і пневматичного обладнання 142

Тема 8 Ремонт метало ріжучого обладнання

Тема 9 Безпека праці на підприємстві

Контрольні питання для заліку 97

Література 100

Предмет "Ремонт промислового обладнання" введено за запитом підприємств м. Запоріжжя для студентів денного відділення спеціальності 5.090227 "Обробка матеріалів на верстатах та автоматичних лініях".

Враховуючи попит підприємств на спеціалістів по ремонту обладнання, що оброблює метал, в конспекті роздивляються питання, пов'язані з організацією та структурою ремонтних служб підприємств, види ремонту та періодичність робіт по плановому технічному обслуговуванню обладнання, шляхи підвищення довговічності обладнання тощо.

В короткій формі розглянуто питання ремонту деталей та нерухомих з'єднань різними способами, як відновлення деталей механічною обробкою, зварюванням та наплавленням, металізацією, пластмасовими композиціями та склеюванням, електролітичними методами тощо.

Вище переглянуті питання по ремонту різьбових, шпонкових та шліцевих з'єднань, зубчастих коліс, муфт, підшипників ковзання та котіння, передач "гвинт — гайка", а також корпусних та базових деталей верстатів та технології їх ремонту.

Коротко освячені способи ремонту гідравлічного та пневматичного обладнання, описана технологія збірки вузлів та загальна збірка верстатів на прикладі токарно-гвинторізного верстату7.



Вступ

Питання

1. Мета і задачі предмета

2. Витрати на ремонт і обслуговування обладнання

3. Значення ремонту і обслуговування обладнання

Мета і задачі предмета

Основна задача предмета "Ремонт промислового обладнання" - надати сту­дентам необхідні знання, виробити навички та вміння з ремонту обладнання і його обслуговування з метою поглиблення і вдосконалення їх фахової підготов­ки, а також створення додаткових можливостей працевлаштування.

У відповідності з програмою предмета передбачено вивчення структури ремонтних служб підприємства та їх задач, організації ремонтного господарства, видів ремонту і технічного обслуговування обладнання, типових дефектів, що виникають внаслідок інтенсивної експлуатації обладнання, шляхів та засобів підвищення довговічності обладнання, методів ремонту деталей і з'єднань, тех­нічної діагностики стану обладнання та інші.





Дата публикования: 2015-02-17; Прочитано: 743 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...