Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розвага. Програмний зміст: закріпити у дітей уявлення про небезпечні для життя і здоров’я предмети, з якими вони зустрічаються в побуті



Бережи одяг знову,

а здоров’я – змолоду”

Програмний зміст: закріпити у дітей уявлення про небезпечні для життя і здоров’я предмети, з якими вони зустрічаються в побуті, правила користування ними; застерегти від нещасних випадків у побуті; закріпити знання про правила пожежної безпеки; правила поведінки під час грози; правила дорожнього руху; застерегти дітей від контактів з незнайомими людьми; сприяти розвитку обережності, обачності в спілкуванні з незнайомими; розвивати у дітей уміння об’єктивно оцінювати вчинки казкових героїв, давати їм оцінку.

Матеріал: олівці, 2 свічки, 3 зубних щітки, м’ячик, фішки, призи, аркуші білого паперу, бинт, картки із зображенням казок, побутових предметів, слова з пропущеними буквами.

Хід конкурсу

Ведучий вітає дітей і дорослих у залі. Він повідомляє, що сьогоднішня зустріч пройде під девізом “Кожна маленька дитина повинна знати це з пелюшок”. Спочатку ведучий хоче дізнатися, чи знають діти, що це:

1) маленький, осоружний, любить бруд (мікроб);

2) добрі слова, які приємно чути на свою адресу (комплімент);

3) частина дороги, якою рухається транспорт (бруківка);

4) тваринна назва, яка позначає ділянку бруківки (зебра);

5) пристрій, що відіграє важливу роль у регулюванні дорожнього руху (світлофор);

6) звучний інструмент співробітника ДАІ(свисток);

7) інструмент співробітника ДАІ, що мовчить (жезл).

Ведучий пропонує командам зайняти свої місця.





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 735 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...