Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Міністерство юстиції України та Державна реєстраційна служба



З 2006 до 2010 Міністерство юстиції України виконувало функцію державної реєстрації друкованих видань та інформаційних агентств. Як вже зазначалося, до 2006 року цю функцію виконував Держкомтелерадіо. Після видання у 2010 році Президентом Указу про оптимізацію органів виконавчої влади було утворено окремий центральний орган виконавчої влади – Державну реєстраційну службу (Укрдержреєстр), діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра юстиції України. Серед іншого на службу було покладено функцію державної реєстрації друкованих засобів масової інформації загальнодержавної, регіональної та/або зарубіжної сфери розповсюдження, а також інформаційних агентств як суб’єктів інформаційної діяльності.

Державна реєстрація друкованих засобів масової інформації залежно від сфери розповсюдження здійснюється:

Крім того, до Державної реєстраційної служби переходить від Міністерства юстиції обов’язок ведення Державного реєстру друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб'єктів інформаційної діяльності http://dzmi.informjust.ua/.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 398 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...