Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання для розрахунку



1. Для заданої системи диференціальних рівнянь скласти структурну схему методом зниження порядку похідної. Для коефіцієнтів і початкових умов , , , , , отримати графіки перехідних процесів x (t), y (t) на інтервалі [0.5; 5] за допомогою пакета Мatlab. Варіанти завдань вибрати з табл. 1.1.

2. Для системи, заданої у вигляді структурної схеми, записати еквівалентну передавальну функцію, виконати перехід від операторної форми запису до диференціального рівняння та скласти структурну схему для його розв’язання. Для значень коефіцієнтів і постійних часу , нульових початкових умов і вхідного сигналу отримати графік перехідного процесу y (t) на інтервалі [0; 6] за допомогою пакета Мatlab. Варіанти завдань вибрати з табл. 1.1.

Таблиця 1.1 – Варіанти систем диференціальних рівнянь та структурних схем

Система диференціальних рівнянь Структурна схема
 
 

Продовження таблиці 1.1

 
 
 
 
 
 
       

Продовження таблиці 1.1

 
 
 
 
 

Продовження таблиці 1.1

 
 
 
 
 

Продовження таблиці 1.1

 
 
 
 
 

Продовження таблиці 1.1





Дата публикования: 2015-11-01; Прочитано: 262 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...