Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Єдиний технологічний процес роботи під'їзної колії і станції примикання, його зміст, порядок розробки та затвердження



ЄТП – це технологічний документ, в якому описується технологія взаємодії станції і під`їзної колії з метою прискорення обробки місцевих вагонів і скорочення витрат на обслуговування під`їзної колії.

Зміст ЄТП:

Вступ – мета, задачі, основа організації роботи під`їзної колії і станції примикання за єдиною технологією.

1. Технічна й експлуатаційна характеристика станції і під`їзної колії.

2. Організація взаємодії станції примикання і під`їзної колії.

3. Організація вантажної і комерційної роботи.

4. Особливості роботи під`їзної колії і станції примикання в зимових умовах.

5. Заходи щодо поліпшення використання вагонів і безпеки руху на під`їзній колії і станції примикання.

6. Оперативне планування і керівництво роботою під`їзної колії та станції примикання. Контроль і аналіз виконаної роботи.

7. Добовий план – графік роботи станції і під’їзної колії.

ЄТП розробляється за погодженням залізниці і власника(користувача) під’їзної колії ЄТП роботи під’їзної колії і станції примикання.

Єдиний технологічний процес роботи під'їзної колії та станції примикання (ЄТП) повинен розроблятися з урахуванням технології роботи під'їзної колії і станції примикання, забезпечувати раціональне використання технічних засобів власника під'їзної колії і залізниці.

Розробка ЄТП виконується комісією у складі працівників залізниці та підприємства під керівництвом уповноваженої начальником залізниці особою. Проект ЄТП надається залізницею підприємству, яке не пізніше ніж у місячний термін з моменту одержання повинне розглянути його і підписати. Якщо до проекту є зауваження, то незалежно від цього він має бути підписаний і разом з протоколом розбіжностей і їх обґрунтуванням у той же термін повернутий залізниці.

Якщо підприємство у встановлений місячний термін не поверне підписаний ЄТП або поверне його без підпису і протоколу розбіжностей, ЄТП набирає чинності в редакції залізниці.

Після отримання підписаного проекту ЄТП з протоколом розбіжностей залізниця разом з підприємством у двомісячний термін зобов'язана розглянути цей протокол. Про день розгляду розбіжностей підприємство повинно бути повідомлене залізницею у двадцятиденний термін після отримання протоколу, але не пізніше ніж за 20 днів до призначеної дати розгляду.

Після розгляду протоколу розбіжностей ЄТП підписує начальник залізниці. У разі неприбуття представника підприємства для розгляду протоколу розбіжностей ЄТП набирає чинності в редакції залізниці.

Якщо залізниця у встановлений термін не призначить дату розгляду протоколу розбіжностей, ЄТП набирає чинності в редакції підприємства. У такому ж порядку підписуються і затверджуються протоколи коригування ЄТП.

Розбіжності в проекті ЄТП, які залишилися неврегульованими, оформлюються протоколом і підписуються начальником залізниці або його заступником і керівником підприємства або його заступником.

Протокол розбіжностей з необхідними розрахунками, схемами та іншими матеріалами надається Укрзалізниці не пізніше 20 календарних днів після складання протоколу.

Укрзалізниця спільно з власником під'їзної колії у місячний термін після одержання протоколу розглядає викладені в ньому розбіжності і приймає рішення щодо їх урегулювання.





Дата публикования: 2015-11-01; Прочитано: 2067 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...