Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 9. Форми організації процесу навчання



Форми організації процесу навчання історії.

Вимоги до сучасних форм організації учбової діяльності, їх місце в системі навчально-виховного процесу школи, цільове призначення, перспективне та поточне планування, обладнання, підготовка. Фактори, що обумовлюють доцільність вибору тих чи інших форм організації вивчення історії.

Особливості форм і типів навчання в залежності від кількісного та якісного складу класу та психолого-вікових особливостей дітей.

Тема 10. Урок – основна форма організації навчально-виховного процесу у школі. Типи уроків історії

Урок - основна форма організації навчально-виховного процесу школи.Типи уроків історії (різниця в оцінках їх типології). Вимоги до уроку. Макро- і мікроструктура уроку, їх взаємообумовленість.

Тема 11. Позакласна робота з історії

Позакласна робота з історії, її роль в розвитку зацікавленості учнів предметом та розвитку пізнавальних здібностей дітей. Відмінність позакласної роботи від уроку, її зміст, характерні риси. Основні напрямки та форми проведення.

Краєзнавча робота в школі, її специфіка, основні цілі та форми проведення.

Організація музейної роботи в школі.

Організація вчителем історії краєзнавчої роботи школи.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 563 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...