Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методичні рекомендації до семінарських занять. Міністерство внутрішніх справ України



Міністерство внутрішніх справ України

Харківський національний університет внутрішніх справ

Навчально-науковий інститут права та масових комунікацій

Кафедра фундаментальних юридичних дисциплін

Методичні рекомендації до семінарських занять

з дисципліни „Державне право зарубіжних країн”

галузь знань “Право” (0304)  
напрям підготовки   “Правознавство” (6.030401)
освітньо-кваліфікаційний рівень   “бакалавр”
форма навчання   денна

Харків 2011

Рекомендовано до використання в навчальному процесі Методичною радою Харківського національного університету внутрішніх справ „____”_____________ 20___ року Протокол №______   Схвалено Вченою Радою навчально-наукового інституту права та масових комунікацій ХНУВД   „____” _____________20___ року Протокол №______

Рецензенти:

Старший викладач кафедри Правознавства Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова, кандидат юридичних наук О.П. Сікорський

Доцент кафедри державно-правових дисциплін факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства та дізнання Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидат юридичних наук, доцент М.І. Марчук.

Державне право зарубіжних країн: навчальна програма для студентів денної та заочної форм навчання / Ю.М.Коломієць, О.П. Пономарьова, В.О. Серьогін – Харків: Харківський національний університет внутрішніх справ, 2011. – 22 с.

© Коломієць Ю.М.., Пономарьова О.П., Серьогін В.А. 2011.

© Харківський національний університет внутрішніх справ.

Методичні рекомендації до семінарського заняття (для денної форми навчання)

Розкриваючи питання теми семінарського заняття, слід врахувати новітню практику регулювання конституційно-правових відносин, використовувати дані про останні події в конкретної країні та світі, яки вносять зміни в діяльність органів влади та управління, окремих інститутів державної влади та джерела конституційного права.

Під час підготовки до семінарських занять звертатися до новітньої літератури та чинних нормативних актів, не застосовувати застарілих даних та матеріалів. Крім того, явища та події, що відбуваються останнім часом в світі, треба оцінювати з точки зору конституційно-правової динаміки, бачити перспективу запроваджуваних реформ.

При побудові своєї відповіді на семінарському занятті студент повинен не тільки показати знання фактичного матеріалу, але й уміння аналізувати. Порівнювати, робити логічні висновки і висловлювати особисту думку з приводу конкретних питань і наукових поглядів щодо них.

Критерії оцінювання під час вивчення навчальної дисципліни. Модуль зараховується студенту, якщо він успішно виконав всі види навчальної роботи, передбачені в даному модулі та під час модульного контролю отримав позитивну (за національною шкалою) оцінку, а відтак позитивну підсумкову модульну оцінку.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 313 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...