Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Рівень 4: Бенчмаркінг



На Рівні 4 організація усвідомлює, що її існуюча методологія може бути покращена далі. Але залишається складність у розумінні того, як саме досягти цього покращення. Для проектно-орієнтованих компаній постійне покращення є способом підтримання і подальшого удосконалення своїх конкурентних переваг. Постійне покращення найкраще здійснюється через постійний бенчмаркінг.

Рівень 4 характеризується наступними ознаками:

· Організація повинна заснувати Проектний Офіс або Центр Майстерності для управління проектами. Це центральне місце в компанії для знань з управління проектами.

· Проектний Офіс або Центр Майстерності повинні бути присвячені процесу покращення управління проектами. За звичай це виконується персоналом, зайнятим повний робочий день.

· Компанія повинна проводити бенчмаркінг і в подібних своїй галузях, і в зовсім інших. Сьогодні в світі компанія з п’ятирічним досвідом в управлінні проектами може легко перевершити компанію, яка використовує управління проектами 20 років і більше.

· Компанія повинна проводити і кількісний, і якісний бенчмаркінг. Кількісний бенчмаркінг аналізує процеси і методології, а якісний бенчмаркінг розглядає застосування і культуру управління проектами.

Для переходу з Рівня 4 на Рівень 5 необхідно:

1. Створити організацію, присвячену бенчмаркінгу.

2. Розробити процес бенчмаркінгу управління проектами.

3. Вирішити, що і від кого переймати.

4. Усвідомити вигоди бенчмаркінгу.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 241 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...