Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Рівень 3: Єдина методологія



На Рівні 3 організація усвідомлює, що через розробку єдиної методології вона (організація) скоріше досягне взаємодії та контролю процесів, ніж при використанні багатьох різних методологій. Цей рівень має наступні характеристики:

· Інтегровані процеси: організація усвідомлює, що багаточисельні процеси можуть бути трансформовані в один інтегрований процес, який містить всі інші процеси.

· Культурна підтримка: інтегровані процеси створюють єдину методологію. Саме через цю єдину методологію досягаються очікувані вигоди. Виконання методології відбувається через корпоративну культуру, яка тепер від усього серця підтримує підхід управління проектами. Культура стає спільною й об’єднаною.

· Підтримка управління: на цьому рівні підтримка проектного менеджменту проходить крізь усі рівні управління компанією. Ця підтримка видима. Кожний рівень управління розуміє свою роль, і підтримка необхідна, щоб змусити єдину методологію працювати.

· Неформальне управління проектами: з підтримкою управління і спільною культурою єдина методологія скоріше заснована на керівництвах і контрольних списках, ніж на розробці жорстких процедур і політики. Паперова робота зведена до мінімуму. В організації повинні бути налагоджені ефективні комунікації, кооперація, довіра і командна робота.

· Навчання і освіта: з сильною культурною підтримкою організація усвідомлює фінансові вигоди від навчання управлінню проектами. Ці вигоди можуть бути описані і кількісно, і якісно.

· Майстерність поведінки: організація усвідомлює різниці у поведінці при проектному управлінні і при лінійному управлінні. Розробляються поведінкові тренінгові програми для покращення вмінь з управління проектами.

Для переходу з Рівня 3 на Рівень 4 необхідно:

1. Інтегрувати всі пов’язані процеси в єдину методологію з продемонстрованим успішним виконанням.

2. Заохотити загальнокорпоративне прийняття культури, яка підтримує неформальне управління проектами.

3. Розвинути підтримку розподіленої відповідальності.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 204 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...