Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги до написання магістерської роботи



1. Магістерська робота має бути написана державною мовою, чітко і зрозуміло викладена. Необхідно правильно вживати наукові поняття і терміни.

2. Робота має бути стилістично та орфографічно грамотно викладена. Граматичні помилки та друкарські огріхи не допустимі.

3. Оптимальний обсяг магістерської роботи (без додатків і списку літератури) повинен становити 75-80 сторінок, набраних на комп’ютері кеглем №14 через 1,5 інтервали. Сторінки роботи повинні мати поля: ліве – 30мм, зверху – 20мм, праве – 10мм, знизу – 25мм. Таблиці, малюнки, схеми, графіки, креслення, фотографії та інші ілюстративні матеріали як у тексті роботи, так і в додатках повинні виконуватися на стандартних аркушах (21х30см) або наклеюватися на стандартні білі аркуші. Формули слід вписувати від руки старанно і розбірливо. Усі сторінки роботи нумеруються від титульної до останньої без пропусків, повторів або буквених додатків. Першою сторінкою вважається титульний аркуш, на ньому цифра 1 не ставиться, на наступній сторінці (зміст) цифра 2 не ставиться і далі по порядку.

Порядковий номер проставляється у верхньому правому куті поля сторінки.

4. Обов’язковою умовою підготовки магістерської роботи є чітке уявлення автора про сучасний рівень наукових досягнень у теорії та практиці психології, педагогіки та методики початкового навчання і перспективи розвитку педагогічної науки в цілому. На основі цих уявлень магістрантом повинні бути сформульовані власні педагогічні положення, дієздатність яких він має надалі перевірити в процесі педагогічної роботи. Магістерська робота повинна узагальнювати хоч і невеликий, але самостійний науковий пошук виконавця, а не повторювати чи констатувати загальновідомі істини.

5. Магістерська роботи, виконана на основі ґрунтовного теоретичного та експериментального дослідження, може стати основою для подальшої роботи над дисертацією на здобуття вченого ступеня кандидата.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 185 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...