Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги до написання кваліфікаційної роботи



1. До виконання кваліфікаційних робіт залучаються всі студенти, що навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст».

2. Керівництво кваліфікаційною роботою студента здійснюється досвідченим викладачем кафедри.

3. Керівник кваліфікаційної роботи, відповідно до теми, видає студенту завдання, в якому вказується тема дослідження, перелік основних питань, що підлягають розробці, терміни підготовки окремих етапів і роботи в цілому.

4. Керівник кваліфікаційної роботи надає студенту допомогу в розробці календарного графіка роботи на весь період виконання дослідження; перевіряє виконану роботу (за частинами і в цілому).

5. Виконання і захист кваліфікаційної роботи здійснюється державною мовою.

6. Тема кваліфікаційної роботи закріплюється персонально за студентом перед направленням його на останню педагогічну практику. Студенту надається право вибору теми дослідження. Він може запропонувати свою тему, обґрунтувавши її актуальність, теоретичну та практичну значущість. Закріплення за студентом теми кваліфікаційної роботи оформляється наказом директора, підставою для якого є заява студента, рішення Вченої ради факультету (не пізніше 10 вересня) за поданням кафедри.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 149 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...