Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 12. Контрольна робота № 2



Майстерність педагогічного спілкування у діалозі.

Мета: логічне та емоційне завершення роботи з групою з опанування технології педагогічного спілкування у діалозі; аналіз професійної готовності майбутнього вчителя до педагогічної взаємодії; удосконалення вмінь моделювати, спонтанно організовувати й аналізувати індивідуальну бесіду.

Обладнання: тексти з описом ситуацій.

План

1. Контрольна робота (20 хв.)

2. Студенти діляться на підгрупи. Кожній з груп пропонується проаналізувати одну з педагогічних ситуацій. Визначити основну проблему‚ мету бесіди‚ визначити змістову лінію бесіди (продумати і спланувати хід бесіди)‚ розподілити ролі і у формі сюжетно-рольової гри здійснити індивідуальну бесіду як спонтанну взаємодію [1, с. 267; 2, с. 327]. Здійснити аналіз результативності і правильності організації проведеної бесіди.

Завдання для студентів:

1. Повторити питання “основні стадії контактної взаємодії при розробці та проведенні індивідуальної бесіди”

2. Проаналізувати педагогічні ситуації [1, с. 267; 2, с. 327] і продумати свою поведінку в кожній з них.

Література:

1. Педагогiчна майстернiсть: Пiдручник / I.А.Зязюн, Л.В.Крамущенко, I.Ф.Кривонос та iн.; За ред. I.А.Зязюна. – К.: Вища шк., 1997 – C. 264-287.

2. Педагогiчна майстернiсть: Пiдручник / I.А.Зязюн, Л.В.Крамущенко, I.Ф.Кривонос та iн.; За ред. I.А. Зязюна. – 2-е вид., доповн. і переробл. – К.: Вища шк., 2004. – C. 325-327.






Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 309 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...