Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Продукцію



Розробку рецептур на нову кулінарну продукцію, доцільно здійснювати відповідно до наступного алгоритму, зображеного на рис. 4.1.

Розробка нової продукції передбачає послідовність виконання всіх операцій, спрямованих на матеріалізацію поставленої мети.

Формулювання мети і визначення технологічних завдань залежить від конкретної виробничої ситуації і може бути суворо регламентованим.

Правильному формулюванню цілей сприяє проведення маркетингових досліджень споживчого ринку, на якому передбачається реалізувати продукцію, що розробляється.

Аналіз рецептури груп продукції, до якої буде відноситися проектований виріб, дозволяє вивчити підходи до формування асортименту. Цей аналіз дозволяє визначити ознаки видової належності страви і захистити її новизну.

Розробка проекту рецептури може носити різноманітний характер, що дозволяє відібрати кращий варіант.

Питання відпрацьовування остаточного варіанта рецептури, розробки показників якості продукції і розробки нормативної і технологічної документації розглядаються у відповідних методичних вказівках.

 
 


Рисунок 4.1 - Алгоритм розробки рецептур на нову кулінарну продукцію





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 686 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...