Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Лабораторна робота №15



Тема: Процес організації раціональної системи збуту фармацевтичних фірм. Система ФОПТИЗ. Логістика.

Стимулювання збуту фармацевтичних препаратів у процесі маркетингової діяльності. Елементи системи просування товарів. Методи оцінки оптимальності запасів ЛЗ.

Процес організації раціональної системи збутуздійснюється за допомогою системи маркетингових комунікацій(СМК), яка охоплює будь-яку діяльність фармацевтичного підприємства, спрямовану на інформування, переконання та нагадування споживачам про свої препарати, стимулювання їх збуту і створення позитивного іміджу підприємства в очах громадськості. Головні цілі СМК: формування попиту і стимулювання збуту. Підпорядковані цілі: інформування споживачів про фірму та її лікарські засоби; формування позитивного іміджу фармацевтичної фірми; мотивація споживачів; формування й актуалізація потреб споживачів; стимулювання акту купівлі; формування відданості товарній марці; нагадування про фірму та її лікарські засоби тощо.

складові системи маркетингових комунікацій фармацевтичного підприємства

будь-яка платна неособистісна форма розпов­сюд­­­­­­ження інформації про фармацевтичну фірму та її лікарські засоби

               
       
 
 


СМК



усне представлення лікарських засобів у ході бесіди з одним чи декількома можливими покупцями задля продажу




Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 219 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...