Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Звітні документи практики



У процесі проходження студентами практики здійснюється контроль за ходом їх діяльності, який при цьому має за мету виявлення та усунення проблем і надання необхідної допомоги у ви­конанні завдань практики.

Контроль практики здійснюється з боку вищого навчального закладу:

Ø керівником практики;

Ø завідуючим кафедри;

Ø директором чи деканом (представником деканату чи інституту);

Ø представником ректорату.

Контроль практики передбачає перевірку стану відвідування студентами бази практики, дотримання ними режиму роботи установи, в якій вони прохо­дять практику, ведення ними документації (напр., щоденника практики для студентів III-V курсів). Може перевірятися конкретно виконана або виконувана на даний момент практична робота, її відповідність індивідуальному плану ро­боти студента під час практики, який складається на початку практики і затверд­жується керівником практики від вищого навчального закладу і куратором-методистом бази практики.

Керівник практики від ВНЗ обов'язково відвідує студентів на базі практики на початку і в кінці практики і здійснює поточний контроль за ходом практики (не менше 2-3 відвідувань у процесі практики, залежно від потреб і трива­лості практики).

Про виявлені недоліки і заходи щодо їх усунення негайно повідомляється ад­міністрації інституту (факультету).

Крім представників вищого навчального закладу, право контролю за ходом практики ма­ють також керівники бази практики (директор установи, керівники відділів тощо).





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 243 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...