Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Гармонійне коливання



- диференціальне рівняння гармонійного коливання.

Геометричний смисл диференціального рівняння.

Похідна й інтеграл - це фундаментальні математичні поняття, без яких немислимі сучасне природознавство й техніка. Вивчення розділів, пов'язаних з похідною й інтегралом, сприяє формуванню світогляду школярів: вони дають багаті можливості для створення правильного розуміння відношення математики до реального світу, для ілюстрації формування математичних понять у зв'язку з потребами науки і практики і застосування математичних теорій до розв'язування задач. Крім того, вивчення цих розділів сприяє загальному розвитку школярів, виробленню спроможності до напруженої розумової праці, розвиває уміння чітко і послідовно мислити, обґрунтовувати свої міркування і вникати у переконання інших.

Основним завданням вивчення елементів математичного аналізу в школі є ознайомлення учнів з деякими основними поняттями, теоретичними положеннями, методами і практичними застосуваннями математичного аналізу, а також створення достатньої бази для подальшого вдосконалення знань випускників шляхом самоосвіти чи при продовженні навчання у вузі.





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 267 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...