Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

III блок - коректувально-розвиваючий



Мета: гармонізація і оптимізація розвитку особистості професіонала, перехід від негативної фази розвитку до позитивної, оволодіння ефективними способами діяльності і саморегуляції.

На даному етапі проводиться тренінг розвитку особистості професіонала, перехід від негативної фази розвитку до позитивної, оволодіння ефективними способами діяльності і саморегуляції.

Підвищення мотивації до успіху. Головне завдання даної частини тренінгу Досягнення стійкого підвищення рівня мотивації досягнення успіху і зниження рівня мотивації уникнення невдачі. 1. По закінченню тренінгу повинно з'явитися стійке бажання самостійної постановки цілей діяльності; 2. Розвиток стійкого прагнення до досягнення поставленої мети;3. Підвищити бажання вибирати складніші до виконання завдання;4. способам поведінки, типовим для людини з високо розвинутою мотивацією досягнення, надання переваги ситуаціям з особистою відповідальністю за успіх справи.

Вправи для профілактики синдрому емоційного вигоряння в професійній діяльності. Дана частина тренінгу даєосвоєння навичок емоційної саморегуляції, формування навичок позитивного самосприйняття і рефлексії. Мета: включення в роботу, зняття втоми і тривожності, які накопичилася в ході роботи;

Навчання способів саморегуляції, які працівник зможе виконувати самостійно після стресів, важкого робочого дня. Навчити новим способам діяльності, які допоможуть в подальшій роботі.





Дата публикования: 2015-02-03; Прочитано: 514 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...