Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Рецензія



на методичні вказівки до проведення семінарських занять, організації самостійної та індивідуальної роботи студентів з курсу «Податкові конфлікти та практика їх правового врегулювання»для підготовки магістрів і спеціалістів денної форми навчання за напрямом підготовки 0601 «Право»

Розв’язання конфліктів у сфері оподаткування відіграє важливу роль у досягненні стабільності та правопорядку в державі.

Регулювання конфліктних правовідносин у сфері оподаткування досить складний процес, який супроводжується розгортанням та завершенням конфліктів як під час визначення сум податкових зобов’язань, адміністративно – апеляційної процедури їх узгодження так і під час судового розгляду.

Дана дисципліна дає можливість ознайомити студентів з основними положеннями загальної теорії юридичної конфліктології у податковій сфері, підвищити підготовку майбутніх юристів до дій у конфліктних ситуаціях

Вивчення курсу «Податкові конфлікти та практика їх правового врегулювання» є виправданим при підготовці спеціалістів та магістрів у галузі права.

На вивчення даного курсу відведено 81 година, з яких 14 годин відведено лекціям, 16 годин семінарським заняттям, 21 година для індивідуально – консультаційної роботи та 30 годин для самостійної роботи студентів.

Методичні вказівки складаються з тем, які послідовно та грунтовно деталізують курс, висвітлюють об’єктивні та суб’єктивні передумови виникнення конфліктів у сфері оподаткування та шляхи їх правого регулювання.

Методичні вказівки до проведення семінарських занять, організації самостійної та індивідуальної роботи з курсу «Податкові конфлікти та практика їх правового регулювання» відповідають вимогам вивчення дисципліни, можуть рекомендуватись до впровадження в навчальний процес.





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 210 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...