Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 3



Підготуйте проекти наказів про звільнення працівника: у зв'язку з закінченням строку трудового договору; у зв'язку зі скороченням чисельності працівників; за систематичне неви­конання працівником без поважних причин обов'язків, покла­дених на нього трудовим договором; у зв'язку з відмовою пра­цівника від продовження роботи у зв'язку зі зміною істотних умов праці; у зв'язку з винними діями керівника підприєм­ства, внаслідок чого заробітна плата виплачувалася несвоєчас­но або в розмірах, нижчих від установленого законом розміру мінімальної заробітної плати; у зв'язку з винними діями пра­цівника, який безпосередньо обслуговує грошові, товарні або культурні цінності.

Задачі

Задача 1

Відділ кадрів державного підприємства "Світ" при прийнят­ті на роботу Ковальова на посаду помічника юрисконсульта ви­магав надати такі документи: паспорт з реєстрацією прожи­вання у місті розташування підприємства; трудову книжку; диплом магістра права; довідку про стаж роботи у галузі права не менше 2 років; 2 характеристики з попереднього місця робо­ти; військовий квиток військовозобов'язаного; довідку про стан здоров'я; ідентифікаційний номер.

Чи правомірна вимога відділу кадрів щодо пред'явлення за­значених документів? Складіть правовий висновок із поси­ланням на необхідні норми права.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 381 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...