Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Настроювання звичайного Рабочего стола



Для часто використовуваних додатків має сенс перенести їх значки на Рабочий стол, щоб додаток завжди був напохваті.

1. У структурі меню Программы клацнути по ньому лівою кнопкою миші. Кнопку не відпускати.

2. Перетягнути покажчик миші на Рабочий стол і відпустити кнопку.

3. Додаток буде вилучено зі структури меню Программы, а його значок утвориться на Рабочем столе.

Для створення значка додатка на Рабочем столе та збереження його в структурі меню Программы на Рабочем столе можна створити ярлик додатка.

1. Зовні ярлик схожий на значок, але в його лівому нижньому куті присутня стрілка. Різниця в тому, що значок об’єкта являє собою сам об’єкт, а ярлик — лише вказує на нього. Якщо зробити для одного об’єкта копіюванням кілька значків, то це рівнозначно його розмноженню. Кожна копія має той самий розмір, що і вихідний об’єкт (при цьому нераціонально витрачається місце на диску). Натомість ярлик об’єкта займає дуже мало дискового простору, однак, як і значок, забезпечує доступ до об’єкта. Запуск додатка клацанням по ярлику здійснюється настільки ж надійно, як і клацанням по значку. Створення ярлика здійснюється в такий спосіб.

2. Вибрати вільне місце і відкрите контекстне меню, у якому вибрати пункт Создать/Ярлык. З’являється вікно Создание ярлыка. Натисніть на кнопку Обзор,вонавідкриває новевікно Обзор уякомунеобхідно виділити потрібний файл та натиснути на кнопку Открыть. Після цього повертаємося у вікно з назвою Создание ярлыка іобираємокнопку Далее. На наступному кроці у вікні Выбор названия программы необхідно вказати нове ім’я ярлика.

3. Якщо не влаштовує ім’я ярлика, треба клацнути по ньому правою кнопкою миші й у контекстному меню, що відкривається, вибрати пункт Переименовать, після чого ввести потрібне ім’я.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 276 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...