Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Додаткові позасистемні засоби



На дистрибутивному компакт-диску Windows 98 є комплект додаткових службових засобів, за допомогою яких можна керувати настроюваннями робочого середовища.

Папка\Tools\Res kit, у якій зберігається комплект службових програм, призначених як для досвідчених системних адміністраторів, так і для звичайних користувачів. Пакет програм Windows 98 Resource Kit має файл, що її встановлює, Setup.exe. Установлення пакета виконується звичайно через значок Установка і видалення програм вікна Панель управления. З погляду можливості зміни робочого оточення найбільший інтерес являє комплект програм, що входить у папку \Powertoys, і особливо програма Tweak User Interface (Tweak UI). В процесі її установлення у вікні Панель управления створюється додатковий значок. Запуск цього засобу виконується подвійним клацанням. Діалогове вікно Tweak UI має тринадцять укладок. За допомогою Tweak UI можна проводити такі спеціальні настройки операційної системи:

· настройка чутливості органів керування комп’ютером;

· настройка оформлення Windows;

· настройка відображення яликів;

· керування Главным меню;

· вибір «реквизитных» значків;

· відображення дисків;

· відображення елементів Панели управления;

· автоматизація входу в мережу;

· створення нових документів;

· вилучення відомостей про установку програм;

· керування початковим завантаженням;

· відновлення попсованих настройок;

· ліквідовування наслідків роботи.

Детальний опис роботи програми Tweak UI знаходиться за межами нашої роботи, тому тим, хто бажає детальніше ознайомитися з роботою програми Tweak UI, слід звернутися до спеціальної літератури.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 361 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...