Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Настроювання властивостей Панели задач



Загальновживаний метод настроювання об’єктів Windows полягає у зміні їх властивостей, а найзручніший доступ до властивостей об’єктів надає контекстне меню. Для настроювання Панели задач потрібно вибрати на ній місце, вільне від кнопок і значків, і клацнути по ньому правою кнопкою миші. В контекстному меню, що відкривається, вибрати пункт Свойства — з’явиться діалогове вікно Свойства: Панель задач. Нині нас цікавить лише ліва вкладка цього діалогового вікна — Параметры Панели задач (рис. 5.32).

Рис. 5.32

Необхідно встановити прапорець Расположить поверх всех окон, щоб вікна папок і додатків не закривали Панель задач. Вона завжди має бути доступна.

Якщо на поверхні Рабочего стола бракує місця (багато хто зустрічаються з цією проблемою незалежно від роздільної здатності екрана та діагоналі монітора), то можна встановити прапорець Автоматически убирать с экрана. У цьому разі Панель задач ховається за краєм екрана, але автоматично виринає з появою покажчика миші поблизу цього краю.

Якщо Головне меню перевантажене і не вміщається в межах екрана по вертикалі, варто встановити прапорець Мелкие значки в Главном меню. Головне меню стане займати менше місця (це настроювання особливо корисне тим, хто працює зі скромною роздільною здатністю екрана 640 ´ 480 пікселів).

Останній прапорець Отображать часы виводить на Панель задач показ системного годинника — на правому краї Панели задач у ділянці, що називається Панель индикации.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 239 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...