Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Типи додатків Windows 98



Операційна система Windows 98 порівняно з Windows 95 має розширений комплект стандартних додатків. Основне призначення стандартних засобів, що входять до її складу, — надання користувачеві мінімального набору зручних інструментів для повсякденної роботи. Питання «мінімальності» та «зручності» — це проблема балансу. В даній операційній системі цей баланс установлений на такому рівні, що засобами стандартних додатків можна підготувати і найпростішу записку накшталт «Пішла на базу» і мультимедійну енциклопедію на CD-ROM.

Стандартні додатки Windows 98 зосереджені в меню Стандартные Главного меню. Доступ до цієї групи відкривається через меню Программы: Пуск/Программы/Стандартные. До неї входять такі категорії:

Тип — список, що розкривається, вибору, типу файла.

Размер — список, що розкривається, і поле лічильника для зазначення умови добору (більше/менше) й уведення числового значення розміру файла.

Пункт Параметры рядка меню містить два значення, що виконують функцію прапорців. Пункт Различать строчные и прописные буквы дає змогу проводити пошук з урахуванням ре-
гістра. Пункт Сохранять результаты забезпечує збереження настроювання пошукової системи, щоб у майбутньому повторювати пошук з тими самими чи з близькими настроюваннями.

· Специальные возможности — засоби настроювання робочого середовища для осіб, які мають обмеження зору, слуху, а також обмежені можливості керування клавіатурою і мишею;

· Средства связи — стандартна підтримка апаратних засобів зв’язку;

· Мультимедиа — група підтримки засобів мультимедіа;

· Игры — найпростіші комп’ютерні ігри;

· Служебные программы —стандартні засоби обслуговування апаратних компонентів комп’ютера і програмних компонентів операційної системи. Зупинимося на прикладних програмах, що найактивніше використовуються в процесі створення та редагування документів.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 392 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...