Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ПЕРЕДМОВА. 1. "Информатика"



ПЕРЕДМОВА

Навчальний посібник з англійської мови призначений для студентів І курсу аграрних вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації і покликаний допомогти у розвиткові та закріпленні навичок, набутих студентами відповідно діючої Програми, рекомендованої Міністерством освіти та науки України. Завдання підібрані та опрацьовані з глибоким знанням дитячої психології та сучасних умов навчання в Україні.

Основною метою посібника є активізація вивчення англійської мови за допомогою цікавого та корисного текстового матеріалу, автентичних і різноманітних завдань, що спонукають студентів використовувати мову як інструмент для вирішення тих чи інших проблем комунікативного характеру. Система вправ в посібнику складена з урахуванням засвоєння активного лексичного мінімума, закріплення граматичного матеріалу, а також активізації у студентах навичків читання, письма та усного мовлення (діалогічного та монологічного).

До складу навчального посібника входять 33 уроки, що відповідають 66 аудиторним годинам і охоплюють основні теми повсякденного спілкування (“Я – представник української молоді”, “Дозвілля”, “Студентське життя”, “Робота і професія”, “Наука і культура”, “Життя суспільства”), граматичний коментарій та англо-український і українсько-англійський словники. Тривалість уроку – 90 хвилин. Одне з найважливіших завдань посібника – наблизити словниковий запас та навички усного мовлення до живого спілкування.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 297 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...