Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Заходи безпеки та порядок поводження зі стрілецькою зброєю та боєприпасами до неї



Великий досвід проведення різних занять з вогневої підготовки дозволив виробити три основні правила поведінки тих, хто навчається, які забезпечують безпеку на заняттях.

1. Усі дії необхідно виконувати тільки за командами! Причому це стосується не тільки дій зі зброєю, а й будь-яких інших дій на занятті.

2. Кожна дія має бути осмисленою! Специфіка занять з вогневої підготовки полягає в тому, що багато які помилкові дії неможливо виправити, а вони можуть вести до найважчих наслідків, аж до загибелі. Не даремно стрілки кажуть: “Куля, що вилетіла з каналу ствола, як правило, назад не повертається!” Це потребує серйозної попередньої підготовки до занять, підвищеної уваги і відповідальності за свої дії на заняттях.

3. При невпевненості в своїх діях або отриманій команді, а також виникненні затримок потрібно негайно припинити всякі дії та доповісти керівнику стрільби! Якщо це сталося при виконанні пострілу, необхідно припинити натискання на спусковий гачок і, утримуючи зброю в бік цілі, доповісти керівнику стрільби. Уяснити свої подальші дії та за командою керівника стрільби продовжити виконання вправи навчальних стрільб.

Усі ці рекомендації знайшли своє відображення у вимогах керівних документів, інструкціях, що розробляються на кожному стрільбищі, у тирі.

ВИМОГИ *





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 631 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...