Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оселедець з картоплею і маслом



Оселедець — 73, картопля — 103. Маса вареної картоплі — 75, масло вершкове — 15. Вихід — 125.

Оселедець розібрати на чисте філе, нарізати упоперек навскіс кусочками 2—3 см завширшки і викласти на таріл­ку для оселедця або лоток у вигляді цілої риби, приклавши хвіст і оброблену голову, прикрасити зеленню петрушки. Окремо на кроншілі або у круглому ба­ранчику, поставленому на закусочну та­рілку, подати гарячу відварну цілу кар­топлю або обточену у формі бочечки, посипану посіченою зеленню, на розет­ці — гарно оформлене вершкове масло.

Риба відварна з гарніром і хріном

Осетер — 160 або севрюга — 150, - або сом — 192, або ставрида океаніч­на — 198, маса відварної риби — 75, гарнір — 75, соус хрін-- 25. Ви­хід — 175.

Рибу з хрящовим скелетом (осетра, севрюгу) відварити пластами, охолодити і нарізати на порціонні куски. Рибу час­тикових порід (сома, судака, ставриду та ін.) розібрати на філе з шкірою без кісток, нарізати на порціонні куски, при­пустити до готовності і охолодити.

Порціонні куски риби викласти на блюдо овальної форми, навколо розміс­тити гарнір з відвареної моркви, наріза­ної маленькими кубиками, салату з чер­воноголової капусти, солоних або мари­нованих огірків, солодкого стручкового перцю, часточок свіжих томатів, зелено­го горошку. Окремо у соуснику подають соус хрін.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 485 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...