Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оформлення витягу з наказу з особового складу



Мета роботи: навчитися складати витяг наказу підприємства з основної діяльності, набути практичні навички

Лабораторне забезпечення: персональні комп’ютери, програмне забезпечення, роздатковий матеріал, Word 2003

Завдання: Створити виняг наказ з основної діяльності підприємства (тематика на вибір студента)

Теоретичні відомості:

Витяг з наказу – засвідчена копія частини тексту розпорядчого документа (наказу) Витяг з наказу може оформлятись на аркуші паперу формату А4 або А5 (залежно від обсягу тексту). Із наказу до витягу без змін, скорочень чи доповнень переносять такі реквізити, як: назва навчального закладу, дата, реєстраційний індекс (номер), місце складання та заголовок до тексту наказу.

При оформленні реквізиту «Підпис» з оригіналу наказу до витягу переносять назву посади керівника закладу, його ініціали та прізвище. Сам керівник особисто підписувати витяг з наказу не повинен. Відмітка про засвідчення витягу є обов’язковим реквізитом цього документа, вона оформляється у вигляді запису: «Згідно з оригіналом», назви посади, підпису особи, яка засвідчує, її ініціали та прізвища і дати засвідчення. Підпис особи, яка оформила відмітку, має бути засвідчений відбитком печатки.

Наприклад:

Згідно з оригіналом

Секретар ___________________ Т.Є Васильчук

12.09.2008


Xід роботи:

1. Відкрити готовий наказ з основної діяльноті.

2. Створити бланк підприємства або на чистий аркуші паперу формату А4 (210 × 297 мм) або А5 (210 × 148 мм), залежно від обсягу тексту, з відтворенням таких обов’язкових реквізитів: — назва підприємства; — назва виду документа (ВИТЯГ ІЗ НАКАЗУ); — дата документа; — реєстраційний індекс документа; — місце складання або видання документа; — заголовок до тексту документа; — текст документа; — відмітка про наявність підстави для видання наказу; — підпис керівника підприємства; — відмітка про засвідчення копії.

3. Відмітка про засвідчення витягу з наказу є обов’язковим реквізитом цього документа, саме вона надає йому юридичної сили.

Практична робота №5





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 15176 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...