Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ПРАВИЛО 9. Ураховуйте правила приєднання додаткових відпусток до основної



Щорічні додаткові відпустки за бажанням працівника можуть надаватись одночасно з щорічною основною відпусткою або окремо від неї (частина друга ст. 10 Закону про відпустки).

Якщо працівник бажає використати щорічну основну і додаткову (додаткові) відпустки окремо, сплануйте їх так, аби вони були використані до закінчення робочого року.

10. ПРАВИЛО 10. Погоджуйте графік відпусток з профспілковим комітетом чи іншим представницьким органом трудового колективу

Складений графік погоджується з виборним органом первинної профспілкової організації (профспілковим представником), а за його відсутності — з іншим уповноваженим на представництво трудовим колективом органом (частина 10 ст. 10 Закону про відпустки, частина четверта ст. 79 КЗпП). Не забувайте, що за відсутності профспілки у навчальному закладі обов’язково має бути інший представницький орган трудового колективу. Це передбачено багатьма нормами трудового законодавства.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 606 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...