Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Замість післямови, або За якою формою складати графік відпусток



На сьогодні не розроблено типову чи уніфіковану форму графіка відпусток. Тому кожен навчальний заклад має право розробити свою форму графіка відпусток. Пропонуємо скористатися формою графіка відпусток, наведеною у додатку. Безумовно, за потреби таку форму можна розширити. Наприклад, у графіку можуть бути як графи для інформації про запланований період відпустки, так і графа, в якій буде вказано фактичні дату її використання.

Щодо періоду надання відпустки, зверніть увагу на таке. При плануванні відпусток можна вказувати у графіку конкретні дати їх початку. Утім, найчастіше графіком визначають місяць початку відпустки або місяць початку відпустки і місяць її закінчення.

Принагідно нагадаємо, що конкретний період надання щорічних відпусток у межах, установлених графіком, узгоджується між працівником і керівником навчального закладу, який зобов’язаний письмово повідомити працівника про дату початку відпустки не пізніш як за два тижні до встановленого графіком терміну.

Якщо працівник звернеться до керівника навчального закладу з проханням надати відпустку в інший ніж передбачено затвердженим графіком строк, керівник має право йому відмовити. Без згоди керівника навчального закладу працівнику не може бути надано відпустку поза межами, обумовленими графіком.

Практична робота №3





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 690 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...