Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Smartclass ADSL. Jdsu smartclass ADSL - це простій і зручний інструмент для інсталяцій або профілактики ADSL ліній



JDSU SmartClass ADSL - це простій і зручний інструмент для інсталяцій або профілактики ADSL ліній. Дуже простий інтерфейс приладу, що включає графічний дисплей і зручну клавіатуру, схожу з телефонною, дозволяє швидко конфігурувати або перевірити функціональність ADSL каналу. Швидкий доступ до вимірювань як фізичного, так і канального рівнів дозволяє повністю протестувати канал зв'язку і переконатися в якості і надійності послуги, що надається клієнту. Прилад має зручний 10М Ethernet інтерфейс, що дозволяє тестувати якість послуги прямо з комп'ютера клієнта.

У пам'яті прилада можна зберігати як результати виконаних вимірювань, так і набір наперед заданих конфігурацій, для роботи з типовими ситуаціями або приладами. При необхідності, результати вимірювань можуть бути переміщені на комп'ютер через USB інтерфейс.

Основі параметри

Технічні характеристики

Підтримувані стандарти ITU-T G.992.1 Annex A (G.DMT) ITU-T G.992.2 Annex A (G.lite) ITU-T G.992.5 Annex A (ADSL2+) ITU-T G.992.5 Annex L (RE-ADSL) ANSI T1.413-1998, Issue 2 ITU-T G.992.1 Annex B (G.DMT) ITU-T G.992.3 Annex B (G.DMT.BIS) ITU-T G.992.5 Annex B (ADSL2+)
Можливі конфігурації   ADSL 2+/2/1 (Annex A) і вимірювання якості мідної пари ADSL 2+/2/1 (Annex B) і вимірювання якості мідної пари ADSL 2+/2/1 (Annex A) ADSL 2+/2/1 (Annex B)
Температурний режим Використання: від -5оС (23oF) до +50оС (122оF) Зберігання і транспортування: від -30оС (-22оF) до +60оС (140oF)
Вологість від 10% до 80%
Вага 1 кг
Габарити 230 x 120 x
Дисплей 240x160 точок, монохромний

Тестери IBT-100/-200/-300

Вимірювання (імітація і аналіз) по всіх інтерфейсах базового (BRA) і/або первинного (PRA) доступу мережі ISDN;

Тестери IBT-100/-200/-300 призначені для використання при перевірці і обслуговуванні базового (BRA) і/або первинного (PRA) доступу ISDN.

o IBT-100 – тестування ISDN BRA;

o IBT-200 – тестування ISDN PRA;

o IBT-300 – тестування ISDN BRA/PRA.

Прилади IBT-100 і IBT-200 можуть бути легко вдосконалені до IBT-300 шляхом встановлення простого програмного забезпечення.

Підтримують всі необхідні тести з будь-якими типами інтерфейсів, що пов'язані з мережами ISDN. Завдяки наявності автоматизації вимірювань (набір тестових послідовностей) є можливість визначення профілів користувача, що значно полегшує проведення тестування конкретного мережевого оточення. Редагування профілів може здійснюватися на персональному комп'ютері.

Тестери дозволяють не тільки виконувати всі класичні вимоги для вимірювання в мережі ISDN:

o фізичний рівень;

o рівень ISDN;

o виділена лінія (без використання протоколу в D-каналі);

але і забезпечують наступні функції тестування:

o рівень додатків;

o вимірювання потоку E1 при тестуванні первинного доступу (BRA) ISDN;

o аналіз сигналізації ETSI V5.1/V5.2.

Тестери IBT-100/-200/-300 є ідеальним засобом для діагностики і локалізації помилок додатків передачі даних, оскільки для роботи з ним не вимагається знання протоколів, використовуваних в додатках (PPP, MLP і т.д.).

Тестери IBT-100/-200/-300 в основному використовуються для аналізу протоколу в D-каналі мереж ISDN. Для ефективнішої реалізації цього, можливе комбіноване використання тестерів з системою експертного аналізу ISDNPartner. Ця система призначена для пошуку, аналізу і усунення помилок в реальному часі або за допомогою збереженого файлу з “захопленою” інформацією. Таке сумісне використання - це оптимальне рішення при моніторингу мережі ISDN.

Технічні характеристики:
Графічний дисплей - 320 х 240
Вбудована память - приблизно 4 Мб

Живлення:
Вбудоване джерело живлення - NiCd перезаряджувана батарея
Час автономної роботи - більше 8 годин
Час заряду батареї - менше 4 годин

Розміри - 180 х 60 х 260 мм
Вага - приблизно 1.1 кг

Випробувальний комплекс для аналізу ліній xDSL QT-200

QT-200 являє собою випробувальний комплекс: вимірювальний модуль для аналізу ліній xDSL (QT-2 в комбінації з розподіленою системою аналізу якості QMS (Quality Test Management System).

QT-200 - це рішення відкрите як відносно стандартів (Unix/Linux, XML, ETSI, ANSI і т.д.), так і відносно перспективних технологій і потреб користувача (VOIP і АТМ, G.SHDSL, VDSL, ADSL 2).

Вимірювальний комплекс призначений для попередньої оцінки ліній xDSL, введення їх в експлуатацію, а також пошуку несправностей в режимах In-Line і Out-of-Service. QT-200 забезпечує повний контроль мережі доступу від приміщення абонента до мережевого устаткування DSL (DSLAM, АТМ, BAS, Radius Server, ISP). А також тестування всіх параметрів фізичної лінії і якість надаваних послуг без відключення телефону.

При цьому, QMS QT-200 - надзвичайно економічно вигідне рішення, яке дозволяє не тільки оптимізувати управління лініями xDSL для оператора, але і зменшує середній час ремонту при технічному обслуговуванні.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 393 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...