Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Зразки бойових документів



Завдання підлеглим підрозділам оголошуються бойовими наказами і розпорядженнями, що віддаються, залежно від обстановки, особисто командиром в усній формі або через штаб (письмово).

В бойовому наказі вказуються:

· в першому пункті – необхідні відомості про противника і його інженерні заходи;

· в другому пункті – стислі відомості про свої війська і характер їхніх дій в необхідному обсязі;

· в третьому пункті – завдання вищого підрозділу і завдання підрозділу інженерних військ, командир якого віддає наказ;

· в четвертому пункті – задум дій;

· в п’ятому пункті - після слова „НАКАЗУЮ” окремими абзацами завдання кожному підрозділу (відділенню, розрахунку): зміст, обсяг, район, терміни і способи виконання; в інтересах кого виконується завдання; місце в бойовому (похідному) порядку; склад, район зосередження і час надходження на підсилення підрозділу (частини) родів військ, маршрут руху;

· в шостому пункті – порядок забезпечення засобами інженерного озброєння та іншими матеріальними засобами, ремонту (передачі) несправної техніки;

· в сьомому пункті – час готовності до виконання завдань.

· у восьмому пункті – сигнали управління й оповіщення, зв’язок, порядок і строки подання доповідей.

Форма і зміст письмових бойових донесень можуть бути різними. В умовах маневрених дій, коли на складання бойових донесень може бути дуже мало часу, доцільно мати заздалегідь заготовлені формалізовані бланки бойових донесений.

На початку бойового донесення вказуються місце і час його складання, масштаб і рік видання карти. Далі окремими пунктами викладається основний зміст донесення.

На початку бойового донесення зазначаються місце і час його складання, масштаб і рік видання карти. Надалі окремими пунктами викладається основний зміст донесення.

В першому пункті сповіщаються нові відомості про інженерні заходи та інженерні війська противника, якщо такі є у командира підрозділу.

У другому пункті на визначений час під окремими дефісами – результати виконання поставлених завдань із зазначенням організації, місця та обсягів, а також втрат противника в особовому складі й техніці.

У третьому пункті доповідається про втрати в особовому складі й техніці свого підрозділу.

В четвертому пункті викладаються прохання до старшого начальника (командира), якщо вони є.

У п’ятому пункті надаються відомості про особовий склад, що відзначився під час виконання завдань.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 1386 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...