Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Чи є причинний зв’язок між діями Абрамова та Ізмайліта і смертю Зубкова? Охарактеризуйте об’єктивну сторону злочинного посягання Абрамова та Ізмайлова. Обґрунтуйте відповідь



Задача № 5 Під час сварки, яка перейшла в бійку, Ступоров пошкодив око Сундукову. Лікар сільської лікарні встановив, що є загроза втратити зір, і рекомендував негайну операцію. Потерпілого перевозили до обласного центру на санітарному літаку. Під час польоту Сундуков застудився і невдовзі помер від запалення легенів.

Чи є причинний зв’язок між діями Ступорова і смертю Сундукова? Охарактеризуйте об’єктивну сторону злочинного посягання Ступорова. Обґрунтуйте відповідь.

Задача № 6 Ситнікова, побачивши, що за її дванадцятирічною донькою біжить з палкою тринадцятирічний Карпов, упіймала його і нанесла йому кулаком удар по голові. Ввечері того ж дня Карпов занедужав і через чотири дні помер. Встановлено, що через наявність у Карпова старого процесу запалення середнього вуха, удар в голову викликав запалення мозку, що і стало причиною смерті.

Охарактеризуйте об’єктивну сторону злочину, вчиненого Ситніковою. Визначте вид причинного зв’язку. Чи знаходяться дії Ситнікової в причинному зв'язку з фактом смерті Карпова? Обґрунтуйте відповідь.

Рекомендована тематика рефератів за темою № 7.

1. Діяння, як обов’язкова ознака такого елементу складу злочину, як об’єктивна сторона.

2. Суспільно-небезпечні наслідки, як ознака такого елементу складу злочину, як об’єктивна сторона.

3. Види суспільно-небезпечних наслідків, як ознаки такого складу злочину, як об’єктивна сторона.

4. Значення такого елементу складу злочину, як об’єктивна сторона.

5. Причинний зв’язок, як ознака такого елементу складу злочину, як об’єктивна сторона.

6. Види причинного зв’язку, як ознаки такого елементу складу злочину, як об’єктивна сторона.

7. Факультативні ознаки такого елемента складу злочину, як об’єктивна сторона.

Тема 8





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 805 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...