Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок посилань на джерела



Посилання в тексті дають у квадратних дужках [ ]. Посилаються на джерело та сторінку (крім газетних статей і випадків, коли посилаються на джерело в цілому).

Цифри в [ ] відповідають порядковому номеру джерела у списку використаних джерел:

Оформлення основних елементів тексту.

Структура курсової включає такі основні елементи:
(1) титульний аркуш, (2) зміст, (3) вступ, (4) основну частину,
(5) висновки, (6) список використаних джерел і, (7) додатки.

Зразок титульного аркушу див. в Додатку 1.

Зміст відповідає плану роботи. Єдиною відмінністю є зазначення номерів сторінок. Вказується лише номер початкової сторінки пункту плану. Зразок змісту див. в Додатку 2.

У вступі обґрунтовується актуальність вибраної теми, дається характеристика сучасного стану досліджуваної проблеми, визначається мета курсової роботи й завдання, вказується предмет та об’єкт дослідження. У вступі варто також звернути увагу на рівень розробленості теми у вітчизняній та зарубіжний літературі, виділити дискусійні питання й невирішені проблеми. Рекомендований обсяг вступу - 2-3 сторінки.

Основна частина роботи складається з розділів, підрозділів, пунктів, підпунктів. Основна частина роботи поділяється на 3-4 розділи. Усі ці розділи повинні бути логічно пов’язані між собою. Кожний розділ починають з нової сторінки. У кінці кожного розділу формулюють висновки із стислим викладенням наведених у розділі наукових і практичних результатів.

Заключна частина роботи – висновки – це коротке резюме з усього змісту курсової роботи. Тут вміщуються висновки та рекомендації, що показують, якою мірою вирішено завдання й досягнута мета, сформульована у вступі. Обсяг заключної частини – 2-3 сторінки.

Ілюстрації, таблиці.

Ілюстрації (фотографії, схеми, графіки, карти) і таблиці слід подавати в роботі безпосередньо після тексту, де вони згадані вперше, або на наступній сторінці. Ілюстрації і таблиці, які розміщені на окремих сторінках роботи, включають до загальної нумерації сторінок..





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 292 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...