Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Форми і методи контролю



Однією з найважливіших умов успішного проходження нау­кової практики і виконання студентом-практикантом своїх обо­в’язків є правильна і чітка її організація на основі графіків, своєчас­ний і постійний контроль з боку керівників від кафедри.

Студенти, які мають академічну заборгованість, не допуска­ються до навчальної практики. Підсумком навчальної практики є підсумкова оцінка, яка виставляється керівником практики від ка­федри за результатами захисту звіту та індивідуальних завдань на підставі спостережень за самостійною роботою студента-прак­тиканта. Оцінка з навчальної практики прирівнюється до оцінок теоретичного навчання і враховується при підведенні підсумків загальної успішності студента.

Студенти, які не виконали вимог навчальної практики або отримали негативний відгук на практику чи незадовільну оцінку при захисті звіту, направляються на практику додатково, у вільний від навчання час. В окремих випадках ректор може розглядати пи­тання щодо подальшого перебування студента у вищому навчальному закладі.

Під час проходження навчальної практики студент разом з керівником навчальної практики від кафедри складає і затверджує конкретний графік її проходження (додатки А, Б). За результатами проходження навчальної практики студент складає звіт.

За результатами виконання програми практики, на підставі графіків і письмового звіту студента-практиканта, керівник практики від кафедри менеджменту організацій та зовнішньоекономічної діяльності проводить аналіз оцінювання результатів якості проведення лекції та практичного (семінарського) заняття (додатки Е, Є) та надає рецензію на звіт з проходження студентом практики (додаток Ж), у якому дається оцінка роботи практиканта щодо виконання програми практики, визначаються вміння студента-практиканта застосовувати теоретичні знання на практиці, недоліки в теоретичній підготовці студента-практиканта, виявлені під час практики.

У рецензії відзначаються позитивні сторони та недоліки виконаної роботи. На підставі їх узагальнення, рецензентом робиться висновок щодо відповідності звіту вимогам програми практики, наданої вищим навчальним закладом. Якщо порушенні вимоги щодо звіту, його повертають студенту для доопрацювання. У рецензії робиться запис стосовно можливості допуску звіту до захисту. До звіту, поданого на перевірку вдруге обов’язково додається попередня рецензія.





Дата публикования: 2015-02-28; Прочитано: 187 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...