Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Висновки. У цьому розділі необхідно в стислій формі відтворити весь хід теоретичного і практичного дослідження



У цьому розділі необхідно в стислій формі відтворити весь хід теоретичного і практичного дослідження, зупинитися на найголовніших результатах, зробити узагальнюючі висновки. Доцільно це робити послідовно, саме в порядку, визначеному змістом роботи, розділів і їх складових частин. При цьому не потрібно кожний висновок починати з фрази: «В першому розділі» і т.п. Необхідно сформулювати висновки як логічну послідовність декількох тез (як правило, не більше шести-восьми).

Підсумкові висновки треба пронумерувати, що дасть можливість послідовно висвітлити в них положення, питання, методи та методики вирішення поставлених в роботі завдань, основні результати роботи, їх якісний і кількісний аналіз, достовірність, теоретичну і практичну значущість проведених робіт, перспективи їх продовження тощо.

Розділ слід закінчити практичними рекомендаціями про можливість використання наукових результатів у подальших дослідженнях, або в конкретній сфері практики навчання, виховання та розвитку молодших школярів або дітей-логопатів.

Список використаних літературних джерел

Після висновків наводиться список використаних літературних джерел, який складає одну з обов’язкових частин наукової роботи і відображає самостійну пошукову роботу студента.

На кожне включене в такий список літературне джерело повинне бути посилання в основному тексті курсової роботи. Якщо автор робить посилання на будь-які факти, які були запозичені, або цитує роботи інших авторів, то він має обов’язково вказати, звідки взяті наведені матеріали.

Не слід включати в бібліографічний список ті роботи, які фактично не були використані. Не рекомендується включати в цей список енциклопедії, довідники, науково-популярні книги, якщо немає особливої необхідності у використанні таких видань.





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 687 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...