Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

На ВАТ «Трест «Київміськбуд-3» з 01.01.2010 р., грн



(при середньомісячній нормі часу 167,6 годин; 2011 години на 2010 р.)

І ІІ ІІ ІV V
           

На підприємстві станом на 1.01.2010 року місячна тарифна ставка робітника І розряду (1363 грн.) перевищувала мінімальну заробітну плату (869 грн. на місяць) у 1,57 рази, що слід оцінити позитивно.

Для працівників ВАТ «Трест «Київміськбуд-3», які виконують просту некваліфіковану роботу і не тарифікуються за розрядами (прибиральниць службових приміщень, кур’єр тощо, мінімальну тарифну ставку/оклад) заробітна плата встановлюється у розмірі не нижче мінімальної заробітної плати, встановленої чинним законодавством України.

Додаткова оплата робітників БУ № 9 ВАТ «Трест «Київміськбуд-3» залежить від результатів господарської діяльності підприємства в цілому та встановлюється у вигляді премій, доплат і надбавок, а також інших стимулюючих виплат. Джерелом додаткової оплати праці персоналу товариства є виручка від реалізації продукції та чистий прибуток, отриманий в результаті господарської діяльності.

Для активізації трудової поведінки робітників БУ № 9 ВАТ «Трест «Київміськбуд-3» використовують такі додаткові виплати матеріального характеру:

− додаткова заробітна плата у вигляді доплат і надбавок;

− додаткова заробітна плата у вигляді премій;

− інші заохочувальні виплати у вигляді виплат за підсумками роботи за рік та за вислугу років.

Важливу роль у забезпеченні мотивації робітників підприємства відіграють доплати та надбавки до тарифних ставок, а саме:.

1. Оплату праці робітників зайнятих у будівництві з тяжкими та шкідливими умовами праці здійснюють по підвищеним до 12%, а на роботах з особливо тяжкими та особливо шкідливими умовами праці до 24% діючих тарифних ставок (доплата).

2. Працівникам, що виконують поряд зі своєю основною роботою додаткову роботу іншої професії (посади) або обов’язки тимчасово відсутнього працівника за рішенням керівника згідно наказу по підрозділу, проводиться доплата за суміщення професій (посад) у розмірі до 100% тарифної ставки (окладу) відсутнього працівника.

3. При багатозмінному режимі праці проводиться доплата за кожну годину роботи після установленої тривалості робочого дня:

- у вечірній час з 1.11. з 17:00 до 22:00 - 20% (годинної тарифної ставки (окладу));

- у нічний час з 22:00 до 6 години ранку - 40% (годинної тарифної ставки (окладу)).

4. Бригадирам за керівництво бригадою встановлюється доплата від тарифної ставки розряду, присвоєного бригадиру, залежно від чисельності бригади: - від 5 до 10 осіб - 20%; - від 11 до 15 осіб - 25%; - більше 15 осіб - 30% (тарифної ставки від розряду, присвоєного бригадиру).





Дата публикования: 2014-11-19; Прочитано: 226 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...