Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Безкоштовні списки розсилок



І у електронної пошти, і у груп новин є чимало переваг. Тому закономірно постало питання: а чи не можна об'єднати все найкраще із цих сервісів Internet, створивши так новий, персоналізований канал розповсюдження інформації.

Списки розсилок - це новини однієї з тематик, яка цікавить користувача та яку він отримує на свою електронну поштову адресу. Найчастіше саме новини, а не "порожні балачки" на банальні теми, як це трапляється в групах новин. Список розсилки - це своєрідна елек­тронна газета оголошень, через яку користувачі отримують фінансові дані, прогнози погоди і т.д. Створити особистий список розсилок спроможний навіть звичайний користувач. Для цього необхідні лише найпростіші навички роботи з електронною поштою. Але створюють такі списки переважно солідні організації, банки, фірми та ін.

Як правило, після "підписки" на той або інший список корис­тувач отримує електронний лист-підтвердження. Не варто відразу видаляти його. Як правило, в цьому листі є інструкція щодо корис­тування сервером розсилання, щоб у разі необхідності користувач міг відмовитися від "підписки".

Нині найпотужніші сервери розсилання " Городской кот " (http://www.citacat.ru), а також " Рассылки Subscribe.Ru ” (http://www.subscribe.ru), на яких представлено майже всі росій­ськомовні ресурси країн СНД. Сервери мають тематичні каталоги з Інформацією на будь-який смак. На головній сторінці щоденно анонсуються нові надходження, а також розширені можливості пошуку за темами більше ніж сотні списків.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 604 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...