Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Висновки. На підставі викладеного можна констатувати, що вилучення з обігу неякісної та небезпечної продукції – невід’ємний засіб системи спеціально-правових гарантій



На підставі викладеного можна констатувати, що вилучення з обігу неякісної та небезпечної продукції – невід’ємний засіб системи спеціально-правових гарантій захисту людини та населення, право на внутрішню особисту безпеку та, зокрема, внутрішню особисту екологічну безпеку, тобто законодавче визнана специфічна міжгалузева санкція, яка застосовується в разі встановлення невідповідності певних продуктів харчування (продовольчої сировини, товарів, продукції тощо) чинним вимогам і нормативам екологічної безпеки, яка реалізується власником добровільно або на підставі примусового припису спеціально уповноважених органів державної виконавчої влади у сфері захисту прав людини від небезпечного екологічного впливу на життя, здоров’я, майно громадян та довкілля, що обумовлює зміну або втрату відповідних правочинностей щодо їх подальшого цільового використання.

Тема 7. Забезпечення екологічної безпеки промислово розвинутого регіону (на прикладі Донецької області)

7.1. Регіональна політика держави в контексті забезпечення екологічної безпеки регіону.

7.2. Основні виробничі показники Донецької області.

7.3. Стан навколишнього середовища й екологічної безпеки населення в Донецькій області.

7.4. Перспективи посилення ролі регіонального фактора в рішенні проблеми забезпечення екологічної безпеки.

Висновки.

Загальні поняття та терміни: антитоксичній системі організму; регіонального фактора; виробничі показники; екотехнології; екопослуги.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 225 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...