Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Майданик Геннадій Володимирович



Протягом 2010 р. в комерційному господарстві Південно-Західної залізниці, в порівнянні з 2009 р., стан безпеки руху поїздів не покращився. За комерційним господарством залізниці було обліковано 4 транспортні події, які були класифіковані як порушення в поїзній та маневровій роботі. Протягом 2009 р. було обліковано також 4 транспортні події, одна з яких була класифікована як інцидент та 3 як порушення в поїзній та маневровій роботі. Збитків від транспортних подій допущено не було.

У 2010 році всі транспортні події були допущені з причини не дотримання вантажовідправниками вимог ТУ навантаження металобрухту, лісних вантажів та з причини відсутності належного контролю із зазначеного питання насамперед з боку працівників станцій навантаження. В зв’язку з чим, вагони на шляху перевезення були відчеплені від складу транзитних поїздів. В результаті розгляду транспортних подій, було прийнято до уваги, що 2 працівника залізниці звільнені з займаних посад, 24 працівникам були оголошені догани та направлені на позачергову перевірку знань, 2 працівника були позбавлені 100 % преміальної оплати. Крім того, 4 відповідальних працівника вантажовідправників були відстороненні від права керувати навантаженням вагонів.

Транспортні події були допущені на території Придніпровської залізниці – 2 випадки, на Одеській та Львівській залізницях по одному випадку.

В порівнянні з 2009 р., стан безпеки руху поїздів погіршився на Конотопській та Жмеринській дирекціях залізничних перевезень. Протягом 2010 р. за комерційним господарством Конотопської дирекції було обліковано 3 транспортні події, проти 2 подій у 2009 р. За комерційним господарством Жмеринської дирекції протягом 2010 р. було обліковано одну транспортну події, проти жодної у 2009 р. Стан безпеки руху поїздів покращився на Козятинській дирекції залізничних перевезень, де протягом 2010 р. не було допущено жодної транспортної події, проти двох випадків у 2009 р.

За період, що аналізується, як і за аналогічний період 2009 р., в комерційному господарстві не було зафіксовано випадків несанкціонованого втручання в роботу залізничного транспорту та випадків дорожньо-транспортних пригод з автотранспортом.

Кількість транспортних подій облікованих за комерційним господарством залізниці протягом 2010-2009 років та причини їх виникнення наведені відповідно у таблицях №1, 2.

Табл.1





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 818 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...