Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання. Пояснювальна записка



Пояснювальна записка

В посібнику приведений в стислому вигляді теоретичний матеріал до вивчення розділу «Системи числення в ЕОМ» з дисципліни «Комп’ютерна логіка», а також завдання до кожної теми.

Посібник може використовуватись студентами для самостійного засвоєння матеріалу лекцій та самостійних робіт, а також на уроці в якості опорного конспекту лекцій.

Основна мета створення посібника – спростити для студентів процес підбору необхідного теоретичного матеріалу для самостійного засвоєння, полегшити та оптимізувати роботу викладача при викладенні матеріалу, вирішити питання недостатньої кількості підручників.


Самостійна робота № 1

Тема: Характеристики 2-, 8-, 16-ї систем числення.

Мета: Закріпити набуті знання та навички, перевірити їх при виконанні практичних завдань.

Завдання

1. Засвоїти теоретичний матеріал згідно теми;

2. Дати відповіді на поставлені питання (лекція 2);

3. Виконати письмово приведені завдання;

4. Випишіть питання, що виникли в ході засвоєння матеріалу;

5. Зробіть висновки.

Рекомендована література:

1. Стрыгин В.В., Щарев Л.С. Основы вычислительной микропроцессорной техники и программирования: Учеб. для вузов. – М.: Высш. Шк., 1989. – 479с.

2. В.В. Коштоев, К.К. Кипиани „Основы прикладной теории_цифровых автоматов”: Учебное пособие. – Тбилиси:1998. – 155 с.(електронний посібник)





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 375 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...