Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Варіант № 9. 1. Основні категорії соціальної педагогіки («соціальне виховання», «соціальне середовище», «соціальна адаптація»



1. Основні категорії соціальної педагогіки («соціальне виховання», «соціальне середовище», «соціальна адаптація», «соціальна реабілітація», «ресоціалізація» та ін.)

2. Якими професійними знаннями повинен володіти соціальний педагог?

3. У чому полягає професійна роль аніматора та менеджера в діяльності соціального педагога?

4. Як ви розумієте поданий нижче вислів, пов`яжіть його з своєю професією: “Поступаючи з ближніми так, як вони того заслуговують, ми робимо їх тільки гіршими. Поступаючи ж із ними так, начебто вони кращі від того, що насправді являють собою, ми примушуємо їх ставати кращими”(Гете).

Варіант № 10

1. Які посадові обов`язки соціального педагога? Охарактеризуйте права соціального педагога.

2. Які особистісні риси потрібні соціальному педагогові? Охарактеризуйте найважливіші з них.

3. У чому полягає професійна роль фасилітатора та тренера (учителя соціальних навичок) в діяльності соціального педагога?

4. Як ви розумієте поданий нижче вислів, пов`яжіть його зі своєю професією: “Слово - один із сильних засобів людини. Безсиле само по собі, воно стає могутнім і непереборним, коли сказане уміло, щиро і вчасно. Воно може повести за собою того, хто говорить і осліплювати його та оточюючих своїм блиском” (О.Ф. Коні).





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 172 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...